Outplacement


Vragen

  • Ik krijg door een reorganisatie mijn ontslag en ik wil graag ondersteuning bij het zoeken naar ander werk
  • Ik word na 20 jaar trouwe dienst ontslagen wegens reorganisatie Ik voel me lamgeslagen en onzeker en ik wil graag hulp bij de verwerking van mijn ontslag en het zetten van stappen naar een nieuwe baan
  • Ik wil binnen een outplacementtraject graag oriënterend en/of doelgericht leren netwerken om mijn zoekrichting helder te krijgen en de kans op een nieuwe baan te vergroten

Niet alleen

Voor veel mensen is de stap om daadwerkelijk actie te ondernemen om bovenstaande wensen te realiseren erg groot. Zeker als je nog bezig bent met het verwerken van het feit dat je ontslag gaat krijgen. Begeleiding binnen een outplacementtraject maakt dat je er niet helemaal alleen voor staat.

Zelfvertrouwen

In mijn ogen is in beweging komen, doelgericht zoeken en hervinden en uitstralen van zelfvertrouwen essentieel voor succes op de arbeidsmarkt. Voorwaarde is dat je weet wat je wilt, anders vind je altijd het verkeerde! Vaak is dat nou net de lastigste vraag. Zeker als je zelfvertrouwen een flinke deuk heeft opgelopen. Daarnaast kan het zijn dat je niet zoveel inzicht hebt in waar je kwaliteiten en vaardigheden liggen. In een begeleidingstraject bij Kratos besteed ik naar behoefte aan bovenstaande onderwerpen uitgebreid aandacht. Daardoor kun je overtuigd van je eigen kwaliteiten op zoek naar de baan die bij je past en waar je plezier in hebt. Daarbij is aandacht voor de goede balans tussen privé en werk in mijn ogen essentieel.

Zoekrichting helder

Ik help je antwoord te vinden op de vragen wie ben ik?, wat heb ik te bieden? en wat wil ik?, zodat je aan een potentiële werkgever kunt overbrengen wat je wilt en wat je kunt betekenen voor het bedrijf.