Loopbaan begeleiding

Vragen

  • Ik wil graag een andere baan om een betere balans te vinden tussen werk en privé maar weet niet goed wat ik wil en hoe ik dat aan moet pakken
  • Ik heb geen plezier meer in mijn werk en wil daar graag verandering in aanbrengen
  • Ik wil graag oriënterend en/of doelgericht leren netwerken om mijn zoekrichting helder te krijgen en de kans op een nieuwe baan te vergroten
  • Ik wil mezelf goed leren presenteren naar potentiële werkgevers

Actie

Voor veel mensen is de stap om daadwerkelijk actie te ondernemen om bovenstaande wensen te realiseren erg groot. In mijn ogen is in beweging komen, doelgericht zoeken en hervinden en uitstralen van zelfvertrouwen essentieel voor succes op de arbeidsmarkt. Voorwaarde is dat je weet wat je wilt, anders vind je altijd het verkeerde. Vaak is dat nou net de lastigste vraag. Daarnaast kan het zijn dat je niet zo veel inzicht hebt in waar je kwaliteiten en vaardigheden liggen. In een begeleidingstraject bij Kratos besteed ik naar behoefte aan bovenstaande onderwerpen uitgebreid aandacht. Daardoor kun je overtuigd van je eigen kwaliteiten op zoek naar de baan die bij je past en waar je plezier in hebt.

Antwoorden

Ik help je antwoord te vinden op de vragen wie ben ik?, wat heb ik te bieden? en wat wil ik?, zodat je aan een potentiële werkgever kunt overbrengen wat je wilt en wat je kunt betekenen voor het bedrijf. Het kan ook zijn dat je er bewust en opnieuw gemotiveerd voor kiest je eigen baan te behouden.

Looptijd

De duur van de begeleiding hangt af van de vraag. Mijn ervaring is dat mijn cliënten binnen dit traject meestal binnen 3 maanden tot een half jaar hun doelstelling bereiken. Tijdens of na het intakegesprek doe ik een voorstel voor de inhoud van het traject. Op basis daarvan maak ik een offerte. Gaan jij en/of je werkgever daarmee akkoord, dan kan het traject van start.